VELKOMMEN TIL MIN BLOGG

VELKOMMEN TIL GARDS. HÅPER DU LIKER MIN BLOGG.

fredag 11. januar 2013

DOBBELT 40 ÅRS KALAS


HER ER DE NYDELIGE 40 ÅRS JUBILANTENE.  vi har som skrevet vært i en forrykende bursdag der det va rett før lårhalsbrudd å andre hendelser lett kunne inntreffe. men av alt hell som alle hadde så klarte vi  å finne fram te matbordet å doen uten de store skavnkene... (noen hadde nok doen hengende rundt låret så de va jo ekstra sikre... ) en etter en kom den ene etter den andre i ugjenkjenelige skikkelser.. utrolig morro . tenk at bare med noen filler å hår "ekstensjon" bukseseler osv... så blir vi så "flotte" . det er nok dette en kaller en bli ny dag. BARE Å ANBEFALE.... da vi fekk invitasjonen stod det.. vi feire dobbel 40 års dag .. å antrekket va 80 pluss.. :) jo da det sko jo gå greit. va bare å ned på gjenbruksbutikken å finne noe..
hare å ta seg hatten for denne kjekke mannen.. antrekk er å finne på gjenbruk... å nei ikke nå forresten .. det er jo her hjemme hos oss... HAHA.. 



Å TIL SLUTT.. det er jo ikke rart at Kristian har problemer med å se rett fram når han har sånn ei flott kone ,Anne hilde med sin side... :) TAKK FOR EN FIN FEST !!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar